Algemeen

VASTELAOVEND in NUUJSJTADT 2018


Op carnavalszondag is om 09.55 uur de Carnavalsmis. Vervolgens zal C.V. de Foetelaers de hoogheden, Prins Bas en Prinses Suzanne samen met de Jeugdprins Dirk en Jeugdprinses Derkje ophalen bij het Prinselijk paleis om gezamenlijk naar de Markt te gaan voor de proclamatie.
 
Op carnavalsmaandag trekt vanaf 14.11 uur de optocht door Nieuwstadt. Opstellen is ook dit jaar in de Beijerstraat en vandaar gaan we achtereenvolgens door de Grachtstraat, Schoolstraat, Haverterpoort, Millenerstraat, Millenerpoort, Hoordstraat, St. Maartenswal, Haverterpoort, Haverterstraat, Markt (ontbinding).  En de prijsuitreiking zal dit jaar weer plaatsvinden op de Markt.
Aan iedereen die aan de optochtroute woont het vriendelijk verzoek om de route auto vrij te houden zodat dit geen oponthoud van de optocht kan veroorzaken. Hiervoor alvast onze dank voor de medewerking
 
Op carnavalsdinsdag trekt vanaf 14.11 uur de kinderoptocht door Nieuwstadt. Opstellen is op de Markt en vandaar gaan we naar de Beekstraat, Millenerpoort, Hoordstraat, St. Maartenswal, Haverterpoort, Haverterstraat, Markt (ontbinding).
 
Het seizoen wordt op carnavalsdinsdag om 23.11 uur op de Markt afgesloten met het traditionele Foetelverbranden.
 
Vastelaovend vierse same mit jederein.
Awt en jónk groot en klein!
 
Alaaf
C.V. de Foetelaers
|Doorsturen