Algemeen

Gezamenlijke Buurten Fietstocht vertrek 12.00u.


Nieuwstadt. Zoals u vorige week in dit weekblad kon lezen maken de Gezamenlijke Buurtverenigingen Nieuwstadt (Homihoma, ’t Kapelke, Rond het Centrum en Veur en Achter ’t Sjpoar) met hun leden op zondag 2 september as. een fietstocht naar de Selfkant in combinatie met een kleine treinreis.
Er wordt aan de hand van de bekende fietsknooppunten naar het station van de bekende “Selfkantbahn” in Schierwaldenrath gefietst. Een treinreis naar Gillrath gemaakt en de teruggefietst gemaakt naar Nieuwstadt langs de Rode Beek. Halverwege in Süsterseel is er dan een rustpauze in café “Zur Bahn” om wel verdiend van enkele consumpties te genieten.
Belangrijke wijziging in de organisatie is dat door een andere vertrektijd van de trein de start zondag 2 september is vanaf Café “de Piep” om 12.00u. Om de benodigde treincapaciteit en “Kuchen” te kunnen reserveren, wordt gevraagd zich uiterlijk zondag 26 augustus op te geven middels een enveloppe met de namen van de deelnemers bij Ber Verbraak Limbrichterstraat 59 of Fred Heijnen Hoordstraat 41 te Nieuwstadt. De kosten bedragen 5 euro per persoon.
|Doorsturen